top of page
Eskon profiilikuva.jpg

Esko Räsänen

Pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut itsepuolustuksesta jouduttuani useita kertoja ”painimaan” ja puolustamaan saman ikäistä siskoani ala-asteella. Ensimmäiset oppini otin mustavalkoisesta aikakausilehdestä, jossa kerrottiin kuinka heittoja tehdään. Olisiko vuosi ollut 1975-1980 välillä.

 

Judoharrastukseni aloitin vuonna 1982, jolloin pääsin Judoseura Sakuran oppiin. Opettajani olivat erittäin kovia osaajia, joten sain todella syventyä judon saloihin. Judossa sain ensimmäiset opit isojen ryhmien vetämiseen peruskurssien kautta. Noita peruskursseja oli lukuisia vuosien 1984-1996 aikana.

 

Krav Maga-lajiin tutustuin 1998, ja se vei sydämeni täysin. Sydämessäni olin aina halunnut monipuolista osaamista. Laji antoi minulle lisää vahvuutta lyönteihin, potkuihin ja mattotekniikoihin. Toisin sanoen suoraviivaista tekniikkaa, jota tarvitaan itsepuolustuksessa. Judo oli hyvänä pohjana tulevaan. 1999 suoritin kovan ohjaajakoulutuksen, mikä on yksi kovimmista koulutuksista joita olen käynyt Israelin ohjaajien opetuksessa. 

 

Defendo-ohjaajaksi valmistuin vuonna 2005. Defendosta tuli hyvä lisä Krav Magan ja judon rinnalle. Se on kovaa tekemistä yksinkertaisten tekniikoiden säestämänä. 

 

Nykyään opetan paljon ihmisiä Kuopion Kamppailuseura Ry:n treeneissä, jonka perustimme vuonna 2000.

 

Työkseni teen töitä turvallisuuden eteen. Koulutan tilauksesta yrityksien henkilökuntaa. Hyväntekeväisyys on myös lähellä sydäntäni!

 

Motto: ”Jokaisella on oikeus elää omaa elämää. ”

 

Esko Tiger Räsänen

 

Koulutettu

NLP – valmentaja 

EMT-ohjaaja

Hypnoosi valmentaja

Hyvin nuorena poikana olin jo kiinnostunut mm. meditaatiosta. Sain mahdollisuuden aloittaa huikean matkan NLP:n ja hypnoosin saloihin lokakuussa 2020.


Kouluttajanani toimii edelleen yksi parhaista opettajista Suomessa, iso kiitos siitä Sami
Minkkiselle.


Tavoitteenani on antaa jokaiselle mahdollisuus löytää vahvuuksia elämäänsä. Elämästä pitää nauttia niin suuresti kuin vain on mahdollista!
Unelmoi ja elä NYT, tässä ja tänään !


” Vapaus on tärkeintä ja rakkaus kaikki muu ”( NLP:n kehittäjä, Richard Bander )

 

KAMPPAILUTAUSTA

Judo - ruskea vyö

1982-1996

Krav Maga

1998-

Defendo

2005-

Voimankäyttökouluttaja

2005-
Esko Tiger Räsänen
  • Kuopiolainen kamppailun - ja turvallisuusalan ammattilainen

  • Turvallisuus- ja pelastusalan tutkinnot vuosina​​

    • 1989

    • 2004

    • 2007

bottom of page